Seniorene i BKM Drammen

Seniorene i vår menighet er en sammensatt gruppe med stort aldersspenn fra 60 år til den eldste som er 95 år. Seniorene deltar aktivt på menighetens samlinger, men har også egne møter, turer eller aktiviteter ca en gang pr. måned. I tillegg bidrar de ukentlig på dagtid med en del enklere vedlikehold på Bolstad.

Året 2020 startet med en trivelig og innholdsrik samling sammen med BKM Eiker på deres fine sted på Fredfoss i Vestfossen. Deretter rakk vi en fin samling i Sande Gamle Prestegård før vi raskt ble preget av Covid-19-situasjonen. Det ble derfor arrangert tre vellykkede, digitale samlinger før sommeren. Da det nærmet seg sommeren og restriksjonene ble noe lempet på, ble det gjennomført en trivelig rekefest på Bolstad som avslutning på første halvår.

Seniortur til Gomobu
I september dro 40 av seniorene til Gomobu Fjellstue for en langhelg. Flere trosset virusfrykt og skrantende helse for å oppleve fellesskap og nyte vakkert høstfjell denne helgen. Det ble en svært fin og minnerik tur. Trosoppbyggelse, gode samtaler, sykkelturer, fotturer, fargerikt høstvær, nydelig mat, spill, sang og musikk og mange andre fine aktiviteter er stikkord som gir et godt bilde av turen.

Etter turen fikk vi gjennomført en samling i Sande Kommunelokale før Covid-19-restriksjonene igjen satte stopper for alle fysiske samlinger.

Les mer om året 2020 her:

Fra styret

Et historisk år på Bolstad

Barna – en prioritert målgruppe i menigheten

Et annerledes år for de unge