[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Brunstad Konferansesenter

Brunstad Konferansesenter

Brunstad Konferansesenter i Stokke kommune er vårt fremste nasjonale og internasjonale samlingssted. Her er vi, som andre menigheter i BCC, samlet 4 – 5 ganger i året til flere dagers samlinger. I tillegg kommer julekonserter, inspirasjonsmøter og andre møter og konferanser av mange slag.

To sommerkonferanser gir oss rikelig anledning til fellesskap og opplevelser utover landegrensene. Med lekeplasser, badeplasser og en rekke andre aktivitetstilbud er Brunstad ikke minst et sommerparadis for barnefamilier.

Nytt, moderne idrettsanlegg.

Selv om stedet har mange gode fasiliteter, er det likevel begrensede muligheter til idrettaktiviteter. Mange barn og unge savner dette. I de nye utbyggingsplanene for stedet har Stiftelsen Brunstad Konferansesenter tatt høyde for å etablere et omfattende idretts­- og aktivitetstilbud. I tillegg til hva dette vil bety for de store konferansene gjennom året, vil det også bli helt nye muligheter for vårt lokale barne­- og ungdomsarbeid i BKM Drammen.

Et område på 55 mål vil inneholde både svømmeanlegg, fotballbane, flerbrukshall og ishockeyhall. Anlegget er tenkt bygget i perioden 2016 – 2020. Vi er svært mange i BKM Drammen som ser frem til at dette står ferdig. Vi vil i framtiden være en aktiv bruker og leietaker av fasilitetene, enten direkte eller gjennom BCC.  Dette er også lagt inn som en del av vår økonomi i framtiden.

Med et stort antall nye boenheter og fasiliteter for idrett og lek vil hele anlegget bli en moderne, internasjonal møteplass der mennesker fra mange land og kulturer kan lære hverandre å kjenne.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image image=»123″ border_color=»grey» img_link_target=»_self» img_size=»large»][/vc_column][/vc_row]