[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]bildestripe_bkmadrammen_1920

BKM Drammen – 2013

Brunstad Kristelige Menighet i Drammen tilhører det evangeliske trossamfunnet Brunstad Christian Church (BCC). BCC er internasjonal, og finnes har dag lokalmenigheter i mer enn 60 land i alle verdensdeler. Vårt største, internasjonale misjonssenter og konferansested, Brunstad, ligger i Stokke i Vestfold.

BCC oppstod tidlig på 1900-tallet, ved hortensmannen Johan Oscar Smith (1871-1943). Smith hadde selv ingen ambisjoner om å danne noen egen menighet, men hans gudsfrykt, i liv og lære, dannet grunnlaget for et aktivt og varmt fellesskap verden over. Se gjerne BCC sin årsrapport for 2013 for mer informasjon.

Menigheten i Drammen startet med små sammenkomster i private hjem i 1917. I dag er vi en veletablert og engasjert menighet, med 450 mennesker. Vårt lokale har i mange år vært Fredheim-villaen i Smithestrømsveien på Strømsø. Det siste halve året har vi også avholdt en del møter og arrangementer sammen med lokalmenigheter i Horten, Tønsberg og Sandefjord, da Fredheim ikke lenger er stort nok til å huse alle i Drammen. I påvente av nye fasiliteter på gården vår, Bolstad Mellom, Sande i Vestfold, vil vi også fremover benytte oss av disse mulighetene hos våre nabomenigheter.

Les mer om våre møter og samlinger her[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]